TWC News

NOS Journaal App

Stephan Boer

18/09/15
De NOS was één van de eerste omroepen die zich profileerden op SmartTV. Met hun Journaal Gemist App kon je drie verschillende journaal uitzendingen terugkijken op je SmartTV van Samsung, Sony, Philips en LG. Een app uit 2010 is echter alweer ruimschoots gedateerd en aan vervanging toe.

Een TV app in 2015 is simpel, snel en aantrekkelijk om te gebruiken. Met deze drie peilers is TWC aan de slag gegaan, met een prachtig resultaat: de NOS Journaal App voor Smart TV en Playstation. Gebruikers kunnen alle NOS nieuwsprogramma's van de afgelopen 24 uur terugkijken. Denk aan de journaals, waaronder het Achtuurjournaal en het Sport Journaal, maar ook Studio Sport en Nieuwsuur. Daarnaast is er de Live sectie die standaard NPO Nieuws & NPO Politiek uitzendt. In de zomer zal NPO Politiek worden vervangen door NPO Sport.
The new interface vs. the old
04_vernieuwd
Weather page for the next update
11_weer
Voorlopig zijn alleen Gemist & Live beschikbaar in de app. Later dit jaar volgt een nieuwe versie met de scties Meest bekeken, Headlines en Weer & Verkeer. Lees ook het NOS persbericht of het artikel hierover in Broadcast Magazine

News

We are hiring!

14 Apr 2016

RTI

29 Sep 2015

Q&A with Juan

16 Jul 2015